Produktinformasjon Gravlund

http://www.kirkedata.no/img/b398fa8c5f81a060714f03f360dffb48/Gravlund_produktark_24_08_2020.pngGravlund er totallløsningen for kirkegårdsadministrasjon.
Løsningen inneholder bestilling av gravferd, kirkebok, digital kartløsning, kalender, stell av grav, journalsystem, økonomi og mye mer.

Egen løsning for begravelsesbyrå er også en del av programmet. 

Litt informasjon om Gravlund –
Den første versjonen av Gravlund kom på markedet i 1999. Siden den tid har systemet kontinuerlig blitt utviklet i tett samarbeid med kirkekontor i hele landet.

Dette har resultert i et program som setter brukeren sine arbeidsoppgaver i fokus. Vi har lagt vekt på at Gravlund skal være enkelt å bruke, samtidig som vi ivaretar sikkerhet og funksjonalitet.

Gravlund er bygget for å være et effektivt system for administrering av alle deler av kirkegårdsforvaltningen, samtidig som programmet skal enkelt i bruk.

Programmet inneholder digitalt kartsystem som er integrert mot gravregister for automatisk oppdatering av kartdata.

Administrering for stell av grav inkludert regnskap er en del av programmet. Dette gjør oppgavene med fakturering, innkjøp og regnskap er en del av programmet.
Dette gjør oppgavene med fakturering, innkjøp og regnskap til en enkel oppgave.

Brev og elektronisk korrepondanse arkiveres.

http://www.kirkedata.no/img/b398fa8c5f81a060714f03f360dffb48/Produktark_24_08_2020.png
Gravlund inneholder et komplett system for stell av grav. Fra dette kan man ta bestillingsliste over blomster, arbeidsliste, regnskapsdata for å nevne noe. For de som skal ha årlig faktura, produseres disse med få tastetrykk.Det digitale kartsystemet gir en god oversikt over kirkegården. Ved å zoome inn på et felt, ser man også navnene på de som er gravlagt i de ulike gravene. MinKirkeApp
Dette er verktøyet for deg som arbeider ute på kirkegården. Fra denne app'en kan du gjøre oppslag, ta bilder, kontakte festere mm. når du ikke er på kontoret.

MinKirkeApp blir utviklet for Android, iOS og Windows Phone.

 

Driftsstatus

Driftstatus: Normal

Kontakt oss

Postadresse
Kirkedata As
Postboks 24
6069 Hareid 

Support 
70095260
support@kirkedata.no

Fakturaspørsmål
faktura@kirkedata.no

Åpningstider
Mandag - torsdag 
08.00 - 16:00

Fredag
08.00 - 14.00

 

 

 

Lenker

Les merKA