Velkommen til oss!

Så langt i år har 8 fellesråd byttet til oss.
Velkommen til oss.

Vi vil ønske flere nye kunder velkommen til oss. 

Hele prostiet gikk over til Kardinal
Tvedestrand, Risør, Vegårdshei, Gjerstad og Åmli gikk i samlet flokk over til Kardinal. Dette er et gledelig gjensyn med gamle kunder. Alle disse brukte Kardinal for mange år siden. Tvedestrand benyttet også anledningen til å gå over til kWeb som sitt web publiseringssystem.  

I løpet av forrige uke så var alle samlet til kurs i Risør, hvor John Magnar og Marte underviste i både Kardinal og kWeb til alle ansatte.

http://www.kirkedata.no/img/13_03_2017_Nyheter/Nyhet.jpg
Gloppen blir totalkunde hos Kirkedata
Gloppen kirkelige fellesråd har valgt å bytte ut alle sine programvare til våre og blir med dette totalkunde hos Kirkedata. 

Kvæfjord byttet til Kardinal
Tidligere i år valgte Kvæfjord å bytte til Kardinal. Med dette så har de fått en samlepakke med programvare fra Kirkedata som er integrert i hverandre på en unik måte.  Felles gravregister, kalender, journalsystem for å nevne noe av integrasjonen som finnes mellom Gravlund og Kardinal.

Rendalen går over til Kardinal
Rendalen kirkelige fellesråd har valgt Kardinal som sitt fremtidige program. Rendalen er også en tidligere Kardinal kunde, som vi ønsker hjertelig velkommen tilbake.

Vi hos Kirkedata er entusiastisk, glad og samtidig ydmyk for at så mange har valgt å bytte til våre systemer.  Vi takker for tilliten og vil gjøre vårt ytterste for at dere skal bli fornøyd med oss som leverandør.

Av: Marte Aasen   Publisert: 14-03-2017
Driftsstatus

All drift normal

Kontakt oss

Postadresse
Kirkedata As
Postboks 24
6069 Hareid 

Support 
70095260
support@kirkedata.no

Fakturaspørsmål
faktura@kirkedata.no

Åpningstider
Mandag - torsdag 
08.00 - 16:00

Fredag
08.00 - 14.00

 

 

 

Lenker

Den norske kirke
DNK årsstatistikk
KA
Kirkegårdsforeningen