Nyheter

Engrafo - vårt nye Noark 5.5 godkjente arkivsystem

Engrafo - en Noark 5.5 godkjent kjerne og godkjent 5.5 sak/arkiv system

Engrafo
Som mange av dere kjenner til så har vi over lang tid arbeidet med et helt nytt arkivsystem, basert på Noark 5.5 standarden. Vi har nå gleden av å informere om at vi sist fredag fikk den midlertidige godkjenningen. I løpet av uke 41 vil dere se produktet Engrafo sak/arkiv samt Engrafo kjerne i listen over godkjente og midlertidig godkjente arkiv hos Arkivverket. 

Produktet Engrafo
Produktet Engrafo er todelt. Engrafo kjerne, er en frittstående Noark 5.5 kjerne som 3dje-part program kan bruke for å arkivere dokument i. For oss har det vært viktig å også få godkjenning på selve sak/arkiv programmet Engrafo, da det betyr at ikke bare kjernen er godkjent, men også programmet som man faktisk bruker. 


Integrasjon
Gravlund og Kardinal er begge totalt intigrert inn i Engrafo kjerne, for både arkivering og gjenfinning av dokument. Engrafo kjernen tillater å koble alle mulige data til en journalføring, så f.eks. en stellavtale kobles til både stellavtalen, den som er ansvarlig for den og alle gravene som er knytt til denne stellavtalen.
Dette betyr at står man på en stellavtale så ser man ikke alle gravene som er lagret i forbindelse med stellavtalen. Står man på en grav ser man alle dokument vedrørende denne, også stellavtalen.

Tilsvarende er for alle de ulike modulene i Gravlund og Kardinal. Engrafo har også dokument fangst med automatisk arkivering, slik at f.eks. Fødselsbekreftelser arkiveres i Engrafo uten at man trenger å gjøre noe.

Publisert av: Marte Aasen den 14-06-2021
Driftsstatus

Driftstatus: Normal

Kontakt oss

Postadresse
Kirkedata As
Postboks 24
6069 Hareid 

Support 
70095260
support@kirkedata.no

Fakturaspørsmål
faktura@kirkedata.no

Åpningstider
Mandag - torsdag 
08.00 - 16:00

Fredag
08.00 - 14.00

 

 

 

Lenker

Les merKA